Η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει 10.000 δολάρια την εβδομάδα στο...τεκνό της - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει 10.000 δολάρια την εβδομάδα στο...τεκνό της

Η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει 10 000 δολάρια την εβδομάδα στο...τεκνό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου η διάσημη σέξι τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ που διατηρεί δεσμό με τον κατά πολύ νεότερό της χορευτή Κάσπερ Σμαρτ, αναγκάστηκε να τον χαρτζιλικώνει και μάλιστα γενναία!
Το περιοδικό Star αποκαλύπτει πως η Τζένιφερ Λόπεζ την πρώτη φορά που βγήκε για δείπνο με τον Κάσπερ στεναχωρήθηκε γιατί ο 24χρονος Κάσπερ χρειάστηκε να δανειστεί την πιστωτική κάρτα της Τζένιφερ για να πληρώσει τον λογαριασμό, ενώ ο Κάσπερ δανείστηκε από την καλή του λεφτά ακόμα και για να της αγοράσει δώρο Χριστουγέννων. Έτσι σύμφωνα με έγκυρη πηγή που επικαλείται το αμερικανικό περιοδικό, η Τζένιφερ αποφάσισε να δίνει στον Κάσπερ 10.000 δολάρια την εβδομάδα σαν... χαρτζιλίκι προκειμένου να μην ξαναζήσει η σαραντάρα Λατίνα σταρ άλλες ανάλογες στιγμές αμηχανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ