Πάνω απο 70 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο... μπαρ CUE για τη διαδοχή - iefimerida.gr

Πάνω απο 70 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο... μπαρ CUE για τη διαδοχή

Πάνω απο 70 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο... μπαρ CUE για τη διαδοχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 70 βουλευτές όλων των τάσεων αναμένεται να συγκεντρωθούν σήμερα το βράδυ στο bar Cue στο Παγκράτι προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις, μια μέρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, στις 4 το απόγευμα.

Πρόκειται για πρωτοβουλία αρκετών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αναζητούν τρόπους ώστε να εξευρεθεί συναινετική λύση στο γόρδιο δεσμό και να διατυπωθεί κοινή πρόταση επί της διαδικασίας εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ την οποία θα κληθεί να υπερψηφίσει το Εθνικό Συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.

Οι βουλευτές επιθυμούν η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί μέσα από γόνιμο διάλογο και να εξασφαλίζει την ενότητα της παράταξης, ενόψει και των κρίσιμων εκλογών που θα διεξαχθούν μετά από λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ