Οχτάχρονος ψάρεψε γιγαντιαία καραβίδα - iefimerida.gr

Οχτάχρονος ψάρεψε γιγαντιαία καραβίδα

Νέα Ζηλανδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο πράγμα που περίμενε όταν μπήκε στη βάρκα με τον πατέρα του και τους φίλους του ένας 8χρονος πιτσιρικάς στη Νέα Ζηλανδία, είναι ότι θα έπιανε – από καθαρή τύχη – μια γιγάντια καραβίδα, βάρους 4,5 κιλών.

Ο μικρός Γουίλιαμ Μακένζι είχε πάει παρέα με τον πατέρα του και τους φίλους του για να ψαρέψουν μπλε μπακαλιάρο. Κάποια στιγμή ο πιτσιρικάς ένιωσε την πετονιά του πολύ βαριά και ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του για να την τραβήξει έξω. Τότε είδε έκπληκτος ότι αυτό που ψάρεψε δεν ήταν κάτι συνηθισμένο.

Ένας από τους φίλους του πατέρα του μικρού, ο οποίος ήταν παρών και ασχολείται επί 30 χρόνια με τη βιομηχανία του αστακού, δήλωσε ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο οστρακόδερμο όχι μόνο που είχε δει, αλλά και που είχε ακούσει ποτέ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στην περιοχή αυτή η παρέα ψαρεύει αρκετά συχνά και δεν θεωρείται περιοχή όπου υπάρχουν οστρακόδερμα.

Όπως και να έχει πάντως, αν και η οικογένεια δέχτηκε πολλές προσφορές για την αγορά της τεράστιας καραβίδας (φωτο), αποφάσισαν να τη φάνε μόνοι τους και όπως είπαν ήταν νοστιμότατη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ