ΑΕΚ: Επιστροφή για Αλμέιδα και Τσιγκρίνσκι - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Επιστροφή για Αλμέιδα και Τσιγκρίνσκι

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ έχει στην διάθεση του ξανά τα δύο μεγάλα ονόματα του ρόστερ, ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (15:00)

Τον Ούγκο Αλμέιδα και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Πορτογάλο επιθετικό να επιστρέφει μετά το ματς στο Αγρίνιο στις 18 Ιανουαρίου 2017 και τον Ουκρανό αμυντικό μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στις 5 Νοεμβρίου 2016.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Όγκνιεν Βράνιες, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να τον προφυλάξει και τον άφησε εκτός, όπως και τους Γκάλο, Πατίτο (ατομικό) και Ντίας (θεραπεία).

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Αλμέιδα, Αραούχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ τσιγκρινσκι αλμειδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ