Χειροπέδες σε επικίνδυνο κακοποιό από την Αλβανία - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε επικίνδυνο κακοποιό από την Αλβανία

Αλβανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αρχηγός σπείρας, που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές σε σπίτια, καθώς και κλοπές αυτοκινήτων, έπεσε προχθές το βράδυ στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, που τον αναζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

Πρόκειται για 33χρονο Αλβανό, ο οποίος ήταν επικεφαλής οκταμελούς σπείρας που άρπαζε από διάφορα σπίτια της Αττικής και της Εύβοιας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε κάποιες δε περιπτώσεις αφαιρούσαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων, καθώς και τα ίδια τα αυτοκίνητα των παθόντων τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι η συμμορία έχει διαπράξει 15 επιθέσεις: μία ένοπλη ληστεία σε σπίτι στην περιοχή Σπάτων Αττικής, 12 διαρρήξεις οικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Ευβοίας και δύο κλοπές Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, καθώς και για τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ