Κόντρα Μαντσίνι-Τζέραρντ για το τάκλιν του Τζόνσον στον Λέσκοτ - iefimerida.gr

Κόντρα Μαντσίνι-Τζέραρντ για το τάκλιν του Τζόνσον στον Λέσκοτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σκληρό τάκλιν του Γκλεν Τζόνσον στον Τζόλεον Λέσκοτ προκάλεσε την λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι και τον αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε φραστικό επεισόδιο στα αποδυτήρια με τον 31χρονο μέσο για την συγκεκριμένη φάση, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», καθώς ο προπονητής των «πολιτών» θεωρεί πως το τάκλιν του Τζόνσον, το οποίο δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, είναι χειρότερο από αυτό που είχε κάνει ο Βινσέντ Κομπανί στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είχε προκαλέσει την αποβολή του Βέλγου αμυντικού και ποινή τεσσάρων αγωνιστικών.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζέραρντ δήλωσε: «Είμαι έκπληκτος με τον Μαντσίνι. Κατηγόρησε τον Γουέιν Ρούνεϊ ότι προσπάθησε να ωθήσει στην αποβολή έναν παίκτη του και τώρα προσπαθεί να μπλέξει έναν παίκτη μας, δεν νομίζω ότι αυτό είναι σωστό».

Η απάντηση ήρθε λίγο μετά από τον Μαντσίνι, ο οποίος επιβεβαίωσε το περισταστικό. «Ο Τζέραρντ ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε "εσύ το είπες αυτό" αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Ο Στίβεν Τζέραρντ μπορεί να λέει ό,τι θέλει, κανέναν πρόβλημα. Είπα αυτό που πίστευα. Αυτό το τάκλιν ήταν χειρότερο από του Κομπανί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ