Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Μέριλιν Μονρό δεν θα ησυχάσει ποτέ. Για χιλιοστή φορά ο μύθος της χρησιμοποιείται για να υπηρετήσει την χιλιοστή θεωρεία για την μοίρα και τα πάθη της: αυτή τη φορά υποτίθεται ότι ήταν έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν», γράφει το γαλλικό περιοδικό Nouvel Obs.


Την είδηση έβγαλε πρώτη η βρετανική Daily Mail η οποία δημοσίευσε κάποιες «εξομολογήσεις» της Frieda Hull, υπαλλήλου της Pan Am και μέλος ενός φαν κλαμπ της Μέριλιν (το "Monroe Six"). Η εν λόγω Φρίντα Χαλ έχει πεθάνει από το 2014, σε ηλικία 83 ετών. Αλλά είχε τις διαβόητες φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται η Μέριλιν, μπροστά στα στούντιο της Fox, στις 8 Ιουλίου 1960. Ηταν 34 ετών. Και υποτίθεται ότι ήταν έγκυος από τον γάλλο παρτενέρ της Ιβ Μοντάν.

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Εκείνη την εποχή, η Μονρό και ο Μοντάν γύριζαν την ταινία «Ο εκατομμυριούχος» του Τζορτζ Κιούκορ. Είναι γνωστές οι ιστορίες που έλεγαν ότι παρά το γεγονός πως ο Ιβ Μοντάν ήταν παντρεμένος με την Σιμόν Σινιορέ, η οποία τον συνόδευε στην Αμερική, έπεσε τρελά ερωτευμένος με την Μέριλιν Μονρό. Η θρυλική ξανθιά ήταν κι εκείνη παντρεμένη με τον Αρθουρ Μίλερ.

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Οι φωτογραφίες που αποκάλυψε η Φρίντα Χαλ δείχνουν πράγματι μια Μέριλιν με κοιλίτσα. Αλλά αν παρατηρήσει κανείς άλλες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Ο εκατομμυριούχος» θα διαπιστώσει ότι η Μέριλιν είχε κοιλίτσα ήδη. Πώς μπόρεσε λοιπόν να μείνει έγκυος σε λίγες ημέρες; διερωτώνται τα γαλλικά ΜΜΕ τα οποία είναι έξαλλα με τις αποκαλύψεις της Daily Mail.

Δείτε απόσπασμα από την εν λόγω ταινία όπου η Μέριλιν ερμηνεύει το My heart belongs to Daddy:


Τα κιλά της Μέριλιν
Αντίθετα, υποστηρίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, είναι γνωστό ότι η Μέριλιν είχε προβλήματα με το βάρος της. Ενα συμβόλαιο που υπέγραψε το 1945 ανέφερε ότι ζύγιζε 54,4 κιλά. Ωστόσο, πάχυνε στη δεκαετία του 1950 και έφτασε να ζυγίζει 60 κιλά. Στα γυρίσματα της ταινίας Εκατομμυριούχος είχε φτάσει να ζυγίζει 70 κιλά, σύμφωνα με τον Adam Victor, ο οποίος έγραψε το βιβλίο "Marilyn Monroe" (ed. Könemann, 2000).

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Κατανάλωση αλκοόλ και φαρμάκων ήταν το μόνιμο πρόβλημα της Μέριλιν και αυτό περιγράφεται σε όλες τις βιογραφίες της. Μάλιστα, η Μέριλιν για να αδυνατίσει, δεν δίσταζε να εφαρμόσει αρχαϊκές πρακτικές και να παίρνει παγωμένα μπάνια σε μπανιέρα γεμάτη πάγο.
Το περιοδικό Nouvel Obs, το οποίο απορρίπτει το σενάριο της εγκυμοσύνης με τον Ιβ Μοντάν, αναφέρει ένα άλλο στοιχείο που δείχνει ότι η Μέριλιν είχε κιλά. Η ενδυματολόγος της ταινίας «Ο πρίγκηπας και η χορεύτρια», με τον Λόρενς Ολίβιε, το 1957, είχε αναγκαστεί να ράψει διπλά και τριπλά φορέματα, γιατί η Μέριλιν άλλαζε βάρος.

Ενας άλλος λόγος που η Μέριλιν είχε πάρει κιλά -και δεν ήταν έγκυος- είναι ο εξής: όταν η Μέριλιν ξεκίνησε πόλεμο στην Fox, άρχισε να τρώει ό,τι γλυκό έβρισκε μπροστά της για να αποφύγει τα γυρίσματα της ταινίας «Μερικοί το προτιμούν καυτό» γιατί δεν χώνευε τον σκηνοθέτη Μπίλι Γουάλντερ.

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Αλλά δεν είναι μόνο οι γάλλοι που αντιδρούν στις θεωρίες περί εγκυμοσύνης της Μέριλιν με τον Ιβ Μοντάν. Το πολύ ενημερωμένο σάιτ "The Marilyn Monroe Collection" πέρασε στην αντεπίθεση, μετά τις αποκαλύψεις της Daily Mail:
«Αν η Μέριλιν Μονρό ήταν έγκυος το 1960, οι φαν της θα το ήξεραν. Γιατί κάθε μέρα από τη ζωή της υπήρχαν ντοκουμέντα. Η Μέριλιν έμεινε έγκυος τρεις φορές: το καλοκαίρι του 1956, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο πρίγκηπας και η χορεύτρια», το καλοκαίρι του 1957 ενώ η τελευταία της εγκυμοσύνη διακόπηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Μερικοί το προτιμούν καυτό», το 1958», γράφει.

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Το σάιτ παραπέμπει, μάλιστα, σε αποσπάσματα από το βιβλίο του μεγάλου σπεσιαλίστα Donald Spoto «Μέριλιν Μονρό» :
«Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη, πριν τα τέλη Νοεμβρίου, η Μέριλιν αναγκάστηκε να ξεκουραστεί τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Αλλά στις 16 Δεκεμβρίου απέβαλε. Ηταν και η τελευταία φορά που προσπάθησε να γίνει μητέρα».


Στην Daily Mail κάποιος Tony Michaels, γείτονας της μακαρίτισας Frieda Hull, δηλώνει ότι η τελευταία του είχε κάνει κάποιες εξομολογήσεις σχετικά με τις φωτογραφίες.

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 7


«Μου διηγήθηκε τι κρυβόταν πίσω από αυτές τις εικόνες. Οτι δηλαδή η Μέριλιν Μονρό έμεινε έγκυος από τον Ιβ Μοντάν. Δεν ήταν μια υπόθεση, ήταν κάτι που το ήξερε σίγουρα, ήταν πολύ κοντινή φίλη της Μέριλιν».

Εδώ φαίνεται η Φρίντα Χαλ, δίπλα στη Μέριλιν:

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 8


Ωστόσο, αυτές οι φωτογραφίες μπήκαν σε δημοπρασία στο Λος Αντζελες από τον Οίκο Julien's Auctions, ανάμεσα σε άλλα πολύτιμα αρχεία που άφησε η μακαρίτισα φαν. Ο Tony Michaels αγόρασε αυτές τις φωτογραφίες για περίπου 2.000 δολάρια. Πιθανόν θέλει να τους δώσει μεγαλύτερη αξία λέγοντας αυτές τις ιστορίες.

Μοντάν, serial father;
Το γαλλικό περιοδικό Nouvel Obs σημειώνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβ Μοντάν φέρεται να αφήνει κάποια γυναίκα έγκυο. Το 1989 κάποια Anne Drossart, είχε ξεκινήσει δικαστικό αγώνα για να αναγνωρίσει την πατρότητα της κόρης της Ορόρ. Η Ορόρ, η οποία γεννήθηκε το 1975 έμοιαζε τρομακτικά με τον Μοντάν.

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Ο διάσημος γάλλος ηθοποιός αρνήθηκε να κάνει τεστ πατρότητας και πέθανε το 1991. Αλλά το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση που ανέφερε ότι πράγματι ήταν ο πατέρας της Ορόρ!
Τα νόμιμα παιδιά του Ιβ Μοντάν, η Κατρίν Αλλεγκρέ και η Καρόλ Αμιέλ είχαν κάνει έφεση κατά της απόφασης αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να κάνει γενετικό έλεγχο στην σορό του Ιβ Μοντάν! Η υπόθεση προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο στη Γαλλία. Τελικά απεδείχθη ότι ο Μοντάν δεν ήταν ο πατέρας της Ορόρ, αλλά η υπόθεση απασχόλησε επί καιρό τη δημοσιότητα.

Η Μέριλιν Μονρό έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν; Εξαλλοι οι Γάλλοι [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μονρό Ιβ Μοντάν έγκυος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ