Ημίγυμνη ακτιβίστρια διέκοψε ομιλία της Λεπέν στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ημίγυμνη ακτιβίστρια διέκοψε ομιλία της Λεπέν στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνδρες ασφαλείας απομάκρυναν άρον άρον μια ημίγυμνη διαδηλώτρια που θέλησε να διακόψει ομιλία της Μαρίν Λεπέν.

Η υποψήφια του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου για την προεδρία της Γαλλίας είχε μόλις εκστομίσει τις πρώτες της κουβέντες, όταν πετάχτηκε πάνω η νεαρή ακτιβίστρια της γυναικείας οργάνωσης Femen κι άρχισε να ουρλιάζει «Μαρίν, ψευτοφεμινίστρια».

«Εγώ θέλω να βλέπω τον κόσμο και τη Γαλλία έτσι όπως είναι και όχι όπως θα ήθελα να είναι», απάντησε η Λεπέν προκαλώντας θυμηδία στο ακροατήριο – γιατί στη συνέχεια τους έκοψε το γέλιο μ’ αυτά που είπε...

Γυμνή απ’ τη μέση και πάνω η διαδηλώτρια έδωσε μάχη με τους άνδρες ασφαλείας, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να την ακινητοποιήσουν και να την βγάλουν έξω απ’ την κατάμεστη αίθουσα, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: RUPTLY TV

Οι πρεσβευτές περίπου 40 χωρών -στην πλειονότητά τους εκτός Ε.Ε.- ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Λεπέν, η οποία παρουσίασε τις θέσεις της για την εξωτερική πολιτική της Γαλλίας.

Ημίγυμνη ακτιβίστρια διέκοψε ομιλία της Λεπέν στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η ακροδεξιά υποψήφια χαιρέτισε την απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είπε ότι «είναι καιρός να τελειώνουμε με μια Ε.Ε που καταστρέφει την Ευρώπη των εθνών... μ’ αυτό το γραφειοκρατικό τέρας» και υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος θα οικοδομήσει μια άλλη Ευρώπη «είτε το θέλουν η κυρία Μέρκελ, ο κύριος Σουλτς κι οι άλλοι κομισάριοι».

Η Λεπέν χαρακτήρισε τη Ρωσία «αποφασιστικό παράγοντα για την ισορροπία δυνάμεων που μπορεί να περιορίσει την παγκοσμιοποίηση», χαιρέτισε «τον ρεαλισμό και τη βούληση για αλλαγή» του Ντόναλντ Τραμπ, κατήγγειλε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Άγκυρας με την Ε.Ε., τη συνθήκη ελεύθερου εμπορίου με τον Καναδά κι επανέλαβε την πρόθεσή της να προστατέψει πάνω απ’ όλα τα «εθνικά συμφέροντα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ