Ζωντανός για την 4άδα ο Παναθηναϊκός - Με νίκη απόψε επί της Ούνικς - iefimerida.gr

Ζωντανός για την 4άδα ο Παναθηναϊκός - Με νίκη απόψε επί της Ούνικς

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστροφή στην Euroleague κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports 2) και θα ψάξει τη νίκη, με την οποία θα παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι εισόδου στην 4άδα της βαθμολογίας.

Την 14η νίκη του ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ούνικς από την οποία είχε ηττηθεί στη Ρωσία, την τελευταία ημέρα του 2016.

Οι πράσινοι βρίσκονται σταθερά στην 5η θέση και γνωρίζουν πως για να διατηρήσουν τις έστω και ελάχιστες ελπίδες τους για την τετράδα οφείλουν να εκμεταλλευτούν πρωτίστως την έδρα τους.

Η Ούνικς θα παραταχθεί χωρίς τον Καϊμακόγλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο δάχτυλο και δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο αφού με μόλις επτά νίκες στη διοργάνωση, έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ουνικς καζαν Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ