Επεσαν οι άνεμοι - Λύνουν κάβους τα πλοία - iefimerida.gr

Επεσαν οι άνεμοι - Λύνουν κάβους τα πλοία

άνεμοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις 11 θα ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου. Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν πολλά προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, αφού κατά τόπους οι άνεμοι έφτασαν τα 9 μποφόρ.

Το πλοίο «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» παραμένει έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι. Το πλοίο έφυγε από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο με 523 επιβάτες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους, με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο από τη χιονόπτωση

Η έντονη χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας προκάλεσε αρκετά προβλήματα στους οδικούς άξονες της χώρας. Στην Αττική παραμένει κλειστός ο δρόμος στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω, στην Πεντέλη από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τη διασταύρωση για τον Άγιο Πέτρο, στη Φυλή από τη Μονή Κλειστών έως τα Δερβενοχώρια, από τα Βασιλικά κτήματα μέχρι το Κατσιμίδι, η Εθνική Αντιστάσεως στην Καισαριανή προς τις κεραίες του Υμηττού και η Αγίας Τριάδος, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Διακοπές της ηλεκτροδότησης στην Κρήτη

Από την κακοκαιρία πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν στην Κρήτη, όπου συνεχίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές των Χανίων. Από τα ξημερώματα βρίσκονται χωρίς ρεύμα περιοχές του δήμου των Σφακίων ενώ αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση στο δίκτυο από τις φυλακές της Άγιας μέχρι και τον Ομαλό.

Πρόβλημα επίσης υπήρχε χθες σε περιοχές του πρώην δήμου Κανδάνου καθώς και στον Σέμπρωνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ