Ο Φίλης... μαλώνει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Γιατί οι διαρροές ακύρωσαν την ερώτηση στον Καμμένο - iefimerida.gr

Ο Φίλης... μαλώνει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Γιατί οι διαρροές ακύρωσαν την ερώτηση στον Καμμένο

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μετά τις διαρροές στα ΜΜΕ για την ερώτηση που θα κατέθετε ο ίδιος και 13 βουλευτές προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida ο κ. Φίλης απέστειλε μέσω e-mail σχετικό σημείωμα στους συντρόφους του επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε κατόπιν της απαράδεκτης διαρροής στον Τύπο σχεδίου ερώτησης προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τα εξοπλιστικά της Αεροπορίας δεν μας τιμά ως ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπλέον, ο κ. Φίλης αναφέρει: «H αδυναμία μας να περιφρουρήσουμε στοιχειώδεις διαδικασίας, που είναι απαραίτητες για την ανεμπόδιστη άσκηση των καθηκόντων μας, οδηγεί, εκ του αποτελέσματος, στην προληπτική άσκηση λογοκρισίας και ακυρώνει το ρόλο των βουλευτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ