Στο πλευρό του Τραμπ μια απ’ τις διασημότερες πορνοστάρ του πλανήτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο πλευρό του Τραμπ μια απ’ τις διασημότερες πορνοστάρ του πλανήτη [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά των μουσουλμάνων εξαπέλυσε μέσω Twitter η Τζίνα Τζέιμσον, μια απ’ τις διασημότερες πορνοστάρ του κόσμου, σπεύδοντας να στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η «ηθοποιός»-συγγραφέας, που έχει πρωταγωνιστήσει σε περίπου 200 ταινίες ερωτικού περιεχομένου, υπεραμύνθηκε της απόφασης του Τραμπ να αναφερθεί στην πρόσφατη ομιλία του στη Φλόριντα σε μια ανύπαρκτη τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προκάλεσε με το αβάσιμο σχόλιό του οργή στη σκανδιναβική χώρα με τον πρώην πρωθυπουργό Καρλ Μπιλντ να διερωτάται: «μα καλά, τι έχει καπνίσει;».

Στο πλευρό του Τραμπ μια απ’ τις διασημότερες πορνοστάρ του πλανήτη [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Τζέιμσον, δεδηλωμένη οπαδό του Τραμπ – που έχει μια φωτογραφία της μαζί του ως φόντο στο λογαριασμό της στο twitter – να χαρακτηρίσει τη Σουηδία «χώρα βίας και τρόμου». Και κάλεσε την Τσέλσι Κλίντον, την κόρη της πρώην αντιπάλου του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, να κάνει ένα «γρήγορο ταξίδι» στη Σουηδία για να καταλάβει τι περνούν οι γυναίκες εκεί.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει πρόβλημα με τις πολυπολιτισμικές χώρες η Τζέημσον είπε: «εγώ έχω πρόβλημα με συμμορίες περιπλανώμενων μουσουλμάνων βιαστών... πείτε με τρελή».

Στο πλευρό του Τραμπ μια απ’ τις διασημότερες πορνοστάρ του πλανήτη [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Στο πλευρό του Τραμπ μια απ’ τις διασημότερες πορνοστάρ του πλανήτη [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

«Άκουσε πανηλίθιε, η Σουηδία είναι η πρωτεύουσα των βιασμών στον πλανήτη αφότου άνοιξε την αγκαλιά της σ’ αυτούς τους ψυχοπαθείς που αγαπούν τη σαρία # αποδέξου το», συνέχισε επικαλούμενη μια στατιστική που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Στο πλευρό του Τραμπ μια απ’ τις διασημότερες πορνοστάρ του πλανήτη [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ακολούθησαν κι άλλοι ανυπόστατοι ισχυρισμοί για αύξηση της εγκληματικότητας λόγω του μεταναστευτικού στη χώρα και φραστικά πυρά κατά «αριστερών», «φιλελεύθερων» και των «κυρίαρχων ΜΜΕ».

Στην ίδια μακροσκελέστατη ανταλλαγή tweets η Τζέημσον φάνηκε να υποστηρίζει ότι η Κου Κλουξ Κλαν δεν είναι τόσο κακή όσο «οι συμμορίες μουσουλμάνων βιαστών».

«Ασπάζονται οι Κου Κλουξ Κλαν μια θρησκεία που διατάζει θάνατο στους αποστάτες; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε ένα μέλος τους να ανατινάζει απίστους;», ρώτησε.

Ωστόσο, η Τζέημσον, η οποία αποσύρθηκε απ’ τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών το 2008, αρνήθηκε αργότερα ότι έσπευσε να υπερασπιστεί τη ρατσιστική οργάνωση χαρακτηρίζοντας “fake news” ένα ρεπορτάζ που την εμφάνισε ως υπέρμαχο της ΚΚΚ.

Η Τζέημσον προσπάθησε να υπερασπιστεί και τον Milo Yiannopoulos, τον ομογενή τρολ του Τραμπ και πρώην αρχισυντάκτη του ακροδεξιού Breitbart News, o οποίος παραιτήθηκε μετά το σάλο που προκάλεσαν δηλώσεις του υπέρ της παιδεραστίας.

«Έκαναν μια εκστρατεία συκοφαντίας κατά του Milo, ο οποίος είναι ένας σημαντικός συντηρητικός ηγέτης γι’ αυτή τη γενιά. #υποστηρίζωτον milo”, είπε η Τζέημσον.

Σ’ όλη τη διάρκεια της ανταλλαγής των tweets η Τζέημσον, η οποία ανακοίνωσε ότι ασπάστηκε τον Ιουαδισμό για να παντρευτεί πέρυσι τον Ισραηλινό φίλο της, Λίορ Μπίτον, χρησιμοποίησε τη θρησκεία της για να υπερασπιστεί τις εμπρηστικές της απόψεις.

Στο πλευρό του Τραμπ μια απ’ τις διασημότερες πορνοστάρ του πλανήτη [εικόνες]  | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ