Παυλόπουλος, Τσίπρας, Μητσοτάκης και πρώην πρωθυπουργοί στην τελετή παράδοσης του ΚΠΣΙΝ - iefimerida.gr

Παυλόπουλος, Τσίπρας, Μητσοτάκης και πρώην πρωθυπουργοί στην τελετή παράδοσης του ΚΠΣΙΝ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Δημόσιο περνά σήμερα το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στην τελετή παράδοσης, που ξεκινά στις 18:00, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ το παρών θα δώσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, καθώς και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς, αφού στις θητείες τους συνέβαλαν στην ομαλή εξέλιξη του μεγάλου έργου.

Ήδη οι 1.200 θέσεις της κεντρικής αίθουσας στο κτίριο της Λυρικής Σκηνής έχουν διατεθεί δωρεάν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την επίσημη τελετή μαζί με τους επίσημους προσκεκλημένους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα διάλογο μεταξύ των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με χορό, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, δείγματα αστικής κουλτούρας και άλλα happenings που αντανακλούν τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης και τεχνικών υποδομών που διαθέτει το ΚΠΙΣΝ.

Αποσπάσματα του προγράμματος -τη σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος - θα αποκαλυφθούν σε διαφορετικά σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής.

Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων και η γιορτή θα συνεχιστεί με πάρτι στην Αγορά και dj set από την Kafka (Κατερίνα Καφεντζή). Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Eπειδή σήμερα Πέμπτη, απεργούν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ θα προσφέρεται δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση λεωφορείου, από τις 15:00 έως τις 22:00, με συχνότητα ανά 30’, το οποίο θα ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή με την οδό Ερμού), θα πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού – Φιξ (επί της Λεωφόρου Συγγρού) και θα καταλήγει στην είσοδο του χώρου στάθμευσης του ΚΠΙΣΝ (συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Σαχτούρη).

Επίσης, θα διατεθεί χώρος στάθμευσης του γηπέδου Τάε Κβον Ντο, από τις 15:00 και μετά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΠΣΙΝ τελετή παράδοσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ