«Εσπασαν» τα τηλέφωνα στο γραφείο του Τόσκα: Μπούλινγκ από αγνώστους μετά τη συνέντευξη για το Ωραιόκαστρο - iefimerida.gr

«Εσπασαν» τα τηλέφωνα στο γραφείο του Τόσκα: Μπούλινγκ από αγνώστους μετά τη συνέντευξη για το Ωραιόκαστρο

Φωτογραφία: Sooc/Μενέλαος Μυρίλλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνικό... μπούλινγκ από αγνώστους δέχεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ολα ξεκίνησαν μετά από συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την οποία σχολίασε τα επεισόδια που προκλήθηκαν σε σχολείο του Ωραιοκάστρου από ακροδεξιούς, προκειμένου να εμποδίσουν τη φοίτηση των προσφυγόπουλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης του κ. Τόσκα στο Πρακτορείο 104,9 FM τα τηλέφωνα του υπουργείου του... έσπασαν! Στην άλλη γραμμή βρίσκονταν άγνωστοι οι οποίοι «έλουζαν» τον Νίκο Τόσκα με βαριές, χυδαίες εκφράσεις και ύβρεις!

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μεταξύ άλλων είχε πει: «Κάποιοι στο όνομα τάχαμου του αίματος ή της όποιας φυλετικής καθαρότητας ντροπιάζουν αυτό τον πολιτισμό μας. Δεν σέβονται την ιστορία μας. Η ιστορία η ελληνική είναι ιστορία στη διάρκεια της οποίας έγιναν δεκτοί στην ελληνική παιδεία άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων και ακριβώς αυτοί που τάχαμου υποστηρίζουν την ελληνική ιστορία, ντροπιάζουν την ελληνική ιστορία».

Συμπλήρωσε επίσης σε έντονο ύφος πως «θα πρέπει να καταλάβουν, αυτοί οι λίγοι πλέον, ότι στην Ευρώπη δημιουργήθηκαν τα προβλήματα ακριβώς επειδή απομονώθηκαν άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων. Εδώ τα παιδιά αυτά, οι γονείς τους τα πήραν για να σωθούν από δύσκολες καταστάσεις. Θα πρέπει να μάθουν ελληνικά γράμματα γιατί θα πρέπει να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και να ζήσουν ομαλά, πέρα από μίσος. Γιατί και έφυγαν μακριά από το μίσος για να γλυτώσουν, δεν ήρθαν για να αντιμετωπίσουν άλλο μίσος. Αλλά είναι και κοντόφθαλμοι αυτοί που δημιουργούν τα προβλήματα γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι η σωστή παιδεία, η σωστή ελληνική παιδεία, μας προλαβαίνει από άσχημες καταστάσεις στο μέλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ