«Η Δημοκρατία Πεθαίνει στο Σκοτάδι»: Το νέο σλόγκαν της Washington Post [εικόνα] - iefimerida.gr

«Η Δημοκρατία Πεθαίνει στο Σκοτάδι»: Το νέο σλόγκαν της Washington Post [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Δημοκρατία Πεθαίνει στο Σκοτάδι». Αυτό είναι το σύνθημα της Washington Post το οποίο βρίσκεται πλέον στην διαδικτυακή της έκδοση ακριβώς κάτω από τον τίτλο της εφημερίδας.

«Η Δημοκρατία Πεθαίνει στο Σκοτάδι»: Το νέο σλόγκαν της Washington Post [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο το σύνθημα δεν δημοσιεύτηκε σε παρόμοια θέση στην έντυπη έκδοση της Τετάρτης. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, αυτή την φράση είχε χρησιμοποιήσει τον περασμένο χρόνο σε μία συνέντευξη ο ιδρυτής και CEO της Amazon.com Τζεφ Μπέζος, όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο αγόρασε την εφημερίδα το 2013.

«Νομίζω ότι πολλοί από εμάς το πιστεύουμε αυτό, ότι η δημοκρατία πεθαίνει στο σκοτάδι, ότι ορισμένοι θεσμοί έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο να διασφαλίσουν ότι θα υπάρχει φως» εξήγησε υποστηρίζοντας ότι η Washington Post έχει σημαντικό ρόλο να παίξει καθώς έχει τη βάση της στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος της εφημερίδας ενημέρωσε ότι η Washington Post λάνσαρε για πρώτη φορά το σλόγκαν την περασμένη εβδομάδα όταν ξεκίνησε νέο κανάλι στο Snapchat Discover. «Αυτό είναι στην πραγματικότητα κάτι που έχουμε πει εσωτερικά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συζητώντας για την αποστολή μας. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μία καλή, περιεκτική δήλωση αξίας που αποπνέει το ποιοι είμαστε στα πολλά εκατομμύρια των αναγνωστών που ήρθαν σε εμάς για πρώτη φορά τον περασμένο χρόνο».

Η κίνηση αυτή πάντως της αμερικανικής εφημερίδας απασχόλησε έντονα τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Washington Post σύνθημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ