Απίστευτο: Ζευγάρι κάνει σεξ πάνω σε μοτοσικλέτα εν κινήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ζευγάρι κάνει σεξ πάνω σε μοτοσικλέτα εν κινήσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τολμηρό ζευγάρι εθεάθη στους δρόμους της πόλης Encarnacion στην Παραγουάη, να κάνει σεξ πάνω στην μοτοσυκλέτα εν κινήσει.

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχε ένα ζευγάρι από την Παραγουάη, το οποίο αποφάσισε να κάνει σεξ πάνω στην μοτοσυκλέτα, την ώρα μάλιστα που ο άνδρας οδηγούσε σε κεντρικό δρόμο.

Συγκεκριμένα η γυναίκα καθόταν μπροστά από τον άνδρα στην αντίθετη μεριά από το τιμόνι, ενώ ο άνδρας οδηγούσε την μηχανή του κανονικά.

Το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών, οι οποίοι τους έβγαλαν και βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στα social media.

Το βίντεο έγινε viral με αποτέλεσμα η αστυνομία να ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, μιας και κάτι τέτοιο ήταν επικίνδυνο τόσο για το ζευγάρι όσοι για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Πάντως δεν έλειψαν και οι «υποστηρικτές» οι οποίοι έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στο ζευγάρι για το πάθος και την τόλμη τους...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοτοσυκλέτα ζευγάρι Παραγουάη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ