Ελληνας ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένος στο σεξ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελληνας ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένος στο σεξ [βίντεο]

Φωτογραφία: ΝDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εθισμός, ήταν το θέμα της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Μεταξύ των καλεσμένων που μίλησαν στον δημοσιογράφο, ήταν και ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος μίλησε για την δική του περιπέτεια εθισμού, που ήταν στο σεξ. Με εξομολογητικό ύφος ο ηθοποιός διηγήθηκε την δική του ιστοριά αλλά και πως κατάφερνε να το εξισορροπεί.

«Είχα εθιστεί σε αυτό το σπορ. Ήμουνα στo κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της. Αυτός ο συνδυασμός είναι εντελώς ακαταμάχητος, δεν μπορείς να ξεφύγεις μετά. Διάλεγες, πήγαινες σε ένα τραπέζι καλεσμένος και είχες 3 μπουκάλια ουίσκι και 10 θηλυκά. Μετά τα 30 είχα γίνει πολύ επιλεκτικός και όσο πήγαινα στα 35 ήμουν και πιο δύσκολος και στα 40 μου πια είχα γίνει και πολύ υποχόνδριος. Είναι παθολογικό, δεν μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να σκέφτεσαι τη γκόμενα. Δεν υπήρχε περίπτωση να περνούσε θηλυκή γάτα που να μην την κάρφωνα και να φανταζόμουν ότι κάνω σεξουαλική πράξη μαζί της», είναι μερικά απ' όσα εξιστόρησε ο Νίκος Ζιάγκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Ζιάγκος σεξ εθισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ