Ο Πανιώνιος πέταξε έξω από το κύπελλο τον Παναθηναϊκό [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Πανιώνιος πέταξε έξω από το κύπελλο τον Παναθηναϊκό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανηγυρική πρόκριση πέτυχε ο Πανιώνιος σε βάρος του Παναθηναϊκού και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3. Ο Σουλεϊμάν Όμο ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και η Νέα Σμύρνη πήρε φωτιά.

Οι δύο ομάδες για 120 λεπτά έμειναν στο 0-0 και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι με τους κυανέρυθρους να είναι πιο ψύχραιμοι και με τον γκολπίπερ Σιδεράκη να τρώει σίδερα και να «σταματάει» από τα 11 μέτρα τους μοιραίους για το τριφύλλι Λέτο και Καραγκούνη.

Η διαδικασία των πέναλτι

Πρώτος εκτέλεσε ο Καραγκούνης, αλλά απέκρουσε ο Σιδεράκης, ενώ το ίδιο έκανε κι ο Καρνέζης στο πέναλτι του Σάμαρη. Στη συνέχεια ευστόχησαν οι Κουίνσι, Τσότσαλιτς και Ρούντολφ, ενώ ο Σκέμπρι σούταρε άουτ.

Ο Κατσουράνης έκανε το 1-3 και ο Γουνδουλάκης μείωσε σε 2-3. Ο Λέτο ήταν ο μοιραίος για τους πράσινους, καθώς ο Σιδεράκης απέκρουσε, ενώ ο Σιόβας ήταν ψύχραιμος και ισοφάρισε σε 3-3.

Ο Μπιάρσμιρ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Όμο, που νίκησε τον Καρνέζη, χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ