Ολυμπιακός: Ομιλία Μαρινάκη σε Μπέντο και παίκτες - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ομιλία Μαρινάκη σε Μπέντο και παίκτες

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ημέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και δύο πριν την ρεβάνς με τον Οσμανλίσπορ στην Τουρκία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό της Άγκυρας για τους «32» του Europa League και ο Μαρινάκης πέρασε μία βόλτα από το προπονητικό κέντρο για να έχει μία κουβέντα με τους παίκτες και τον Πάουλο Μπέντο.

Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό, αλλά το γενικότερο κλίμα που βγήκε από το Ρέντη ήταν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήθελε να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, δύο 24ωρα πριν από το σημαντικότερο ματς της φετινής χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους» μετά το 0-0 στο Καραϊσκάκη, αλλά να εκφράσει και την δυσαρέσκεια του για την κάκιστη εμφάνιση στην ήττα από την ΑΕΚ την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Βεβαίως αυτό που... επείγει και προέχει για τον Ολυμπιακό τώρα, είναι η πρόκριση την Πέμπτη για να συνεχίσει το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μαρινάκης μπεντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ