Πίσω στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος, βγήκε από το νοσοκομείο «Αττικόν» - iefimerida.gr

Πίσω στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος, βγήκε από το νοσοκομείο «Αττικόν»

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο «Αττικόν» ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, και επιστρέφει στο κελί του στον Κορυδαλλό.

Οπως δήλωσε σχετικά ο εκ των συνηγόρων του, Λεωνίδας Κοτσαλής, «με απόφαση των θεραπόντων ιατρών του Α.Α. Τσοχατζόπουλου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, ολοκληρώθηκε η παραμονή του πρώην Υπουργού στην Αγγειοχειρουργική Κλινική και εντός της ημέρας θα μεταχθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού».

Αύριο Τετάρτη στο βήμα θα ανέβει η Βίκυ Σταμάτη προκείμενου να απολογηθεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ωστόσο άγνωστο παραμένει αν θα το πράξει και εάν ο σύζυγός της θα είναι στο πλευρό της.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών το δικαστήριο απέρριψε την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού, με το σκεπτικό ότι ο κατηγορούμενος πράγματι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, όμως η συνέχιση της κράτησής του δεν πρόκειται να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από το νόμο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσοχατζόπουλος κελί εξιτήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ