Με αλλαγές ο Ολυμπιακός για την πρόκριση - Προορίζεται για βασικός ο Ανσαριφάρντ

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Οσμανλισπόρ στην Άγκυρα όπου θα κριθεί η πρόκριση στην φάση των «16» του Europa League.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο, η ισοπαλία με την Οσμανλισπόρ και η ήττα από την ΑΕΚ, έχουν δημιουργήσει έναν δικαιολογήμενο προβληματισμό στον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος δεν αποκλείεται να παίζει και τη θέση του απέναντι στους Τούρκους.

Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται γκολ απέναντι στην Οσμανλισπόρ, ευνοούνται στην ισοπαλία με τέρματα ωστόσο στα τελευταία ματς, η επιθετική λειτουργία δεν λειτουργεί όπως θα ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πάντως οι αλλαγές για τον Μπέντο θα έπρεπε να θεωρούνται δεδομένες. Ο Ιντέγε δεν αποκλείεται να μείνε εκτός αποστολής αφού από ώρα σε ώρα ίσως ανακοινωθεί η πώλησή του σε σύλλογο της Κίνας έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως στην αποστολή θα επιστρέψει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και δεν αποκλείεται να πάρει και θέση βασικού αντί του Καρντόσο. Βασικός αναμένεται να αγωνιστεί και ο Ρέτσος στο κέντρο της άμυνας αντί του Ντα Κόστα ενώ ο Βιάνα είναι τιμωρημένος.

Καπίνο και Παρέδες είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμών ενώ μια θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μανθάτης.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί την Τετάρτη επί ελληνικού εδάφους και θα πετάξει στη συνέχεια για την Άγκυρα με τον Μπέντο να επιλέγει να μην υπάρξει προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση το βράδυ της Πέμπτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Οσμανλισπόρ Europa League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ