Κλείνουν εφορίες λόγω... κρύου- Εργαζόμενοι φέρνουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Κλείνουν εφορίες λόγω... κρύου- Εργαζόμενοι φέρνουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους [εικόνες]

Φωτογραφία: Εurokinissi- ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω της έλλειψης θέρμανσης έμεινε κλειστή για δύο ώρες η ΔΟΥ Καλλιθέας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί, ενώ για τον ίδιο λόγο έμεινε κλειστή χθες και η ΔΟΥ των Αγίων Αναργύρων.

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του Συλλόγου χαρακτήρισε στον «Αθήνα 9,84» απαράδεκτες τις συνθήκες εργασίας, αναφέροντας πως οι εργαζόμενοι έχουν αναγκαστεί να μεταφέρουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους.

«Οι εργαζόμενοι εδώ και ενάμιση μήνα μεταφέρουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους με αποτέλεσμα να υπερφορτώνεται το σύστημα, να πέφτει το ρεύμα, να υπάρχει καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων οι οποίοι παραπονιούνται και γκρινιάζουν» λέει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μέρκος.

Κλείνουν εφορίες λόγω... κρύου- Εργαζόμενοι φέρνουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Οικονομικών επικαλείται τις γραφειοκρατικές διαδικασίες εκταμίευσης για την αγορά πετρελαίου. «Περιμένουν την Άνοιξη έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα» δήλωσε ο κ. Μέρκος προσθέτοντας πως «είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί είναι μεγάλος ο αριθμός των υπηρεσιών που λειτουργούν χωρίς θέρμανση».

Κλείνουν εφορίες λόγω... κρύου- Εργαζόμενοι φέρνουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Εurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφορία θέρμανση Καλλιθέα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ