«Αφελής, με τάση να αναλαμβάνει ρίσκα»: Το ψυχολογικό προφίλ του Τραμπ - iefimerida.gr

«Αφελής, με τάση να αναλαμβάνει ρίσκα»: Το ψυχολογικό προφίλ του Τραμπ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν φάκελο για την ψυχοσύνθεση του Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζουν στη Μόσχα πρώην διπλωμάτες και συνεργάτες του Ρώσου προέδρου για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να μπει στο μυαλό του Αμερικανού ομολόγου ενόψει της πρώτης συνάντησής τους -όποτε γίνει αυτή-, μεταδίδει το NBC.

Στα προκαταρκτικά της συμπεράσματα περιλαμβάνεται κι ότι ο πρώην αστέρας reality shows έχει την τάση να αναλαμβάνει ρίσκα και μπορεί να έχει αφελείς απόψεις για τα τεκταινόμενα διεθνώς.

Ο Τραμπ «δεν κατανοεί πλήρως ποιος είναι ο κ. Πούτιν – είναι σκληρός τύπος», είπε στο αμερικανικό δίκτυο ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Αντρέι Φεντέροφ.

Και πρόσθεσε ότι γίνεται «πολύ σοβαρή προπαρασκευαστική δουλειά» στο Κρεμλίνο, η οποία περιλαμβάνει κι έναν επτασέλιδο φάκελο για τη νοοτροπία του Ρεπουμπλικανού.

Η απόφαση να ετοιμαστεί ένα τόσο λεπτομερές ψυχολογικό προφίλ ενός Αμερικανού Προέδρου είναι ασυνήθιστη, σχολιάζει το NBC.

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει ορυμαγδό αρνητικών σχολίων στα αμερικανικά ΜΜΕ για τις σχέσεις της ομάδας συμβούλων του με τη Ρωσία στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο Φεντέροφ είπε ότι το όλο θέμα των σχέσεων με τη Μόσχα έχει γίνει «κάτι σαν μπανανόφλουδα για τον Τραμπ – γι’ αυτό πρέπει να αποφύγουμε ο,τιδήποτε μπορεί να τον βλάψει.»

Το Κρεμλίνο είπε ότι είναι εφικτή η πραγματοποίηση μιας συνάντησης των προέδρων των δύο χωρών ενόψει της συνόδου κορυφής G20 τον Ιούλιο.

Οι δύο ηγέτες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, αλλά αμφότεροι έχουν δηλώσει πρόθυμοι να εργαστούν για την αποκατάσταση των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων, που επλήγησαν σοβαρά μετά την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014.

ΠΗΓΗ: NBC NEWS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ