Πύρρος Δήμας: «Είμαι Έλληνας της Αλβανίας» - iefimerida.gr

Πύρρος Δήμας: «Είμαι Έλληνας της Αλβανίας»

Πύρρος Δήμας: «Είμαι Έλληνας της Αλβανίας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στον δήμαρχο Χειμάρρας Γιώργο Γκόρο, που είχε πει ότι είναι Αλβανός -όπως και ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του- έδωσε σήμερα ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας ξεκαθαρίζοντας ότι είναι Έλληνας μειονοτικός.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του στην αλβανική εφημερίδα Gazeta Shqiptare ο Ολυμπιονίκης μας ξεκαθάρισε ότι είναι Έλληνας της Αλβανίας. «Είμαι μέλος της ελληνικής μειονότητας, παντού και πάντα δηλώνω ότι είμαι Έλληνας» είπε ο Πύρρος Δήμας.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα "Βορειοηπειρώτης", η καταγωγή του Πύρρου Δήμα έγινε αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε αλβανικές εφημερίδες και βορειοηπειρωτικά blogs, μετά από αναφορά που είχε αναρτήσει o Δήμος Χειμάρρας στην ιστοσελίδα του ό,τι ο Πύρρος Δήμας υποστηρίζει ότι είναι Αλβανός.

Μετά από τις αντιδράσεις, και παρότι ο ελληνικής καταγωγής δήμαρχος Γιώργος Γκόρος προκάλεσε εκ νέου λέγοντας ότι ο Δήμας είναι Αλβανός «όπως είμαι και εγώ», η ανάρτηση κατέβηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ