Παραλήρημα Γκρουέφσκι εναντίον Παπαδήμου και Σαμαρά - iefimerida.gr

Παραλήρημα Γκρουέφσκι εναντίον Παπαδήμου και Σαμαρά

Παραλήρημα Γκρουέφσκι εναντίον Παπαδήμου και Σαμαρά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου αλλα και του Αντώνη Σαμαρα εξαπέλυσε ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός Νικολα Γκρουέφσκι στη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Ντνέβνικ».

«Ο Σαμαράς δεν έχει αλλάξει θέση. Επιπρόσθετα, τα μηνύματα που έστειλε είναι σαφή. Ο Σαμαράς αρνήθηκε δύο φορές να συναντηθούμε και ο σημερινός Πρωθυπουργός μου έστειλε επιστολή με την οποία συντάσσεται με τη σκληρότερη ελληνική θέση» είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και η συμμετοχή του Έλληνα διαπραγματευτή Ευτύχη Βασιλάκη στις συνομιλίες υπό τον κ. Νίμιτς στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα δεν είναι τίποτα άλλο από μία επίδειξη «δήθεν εποικοδομητικής στάσης» έναντι των ΗΠΑ, της Γερμανίας και των υπολοίπων Ευρωπαίων.

Λάβρος εμφανίστηκε όμως και για την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) και το ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι δεν ενδιαφέρονται για την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας. Θεωρεί μάλιστα ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας το Μάιο του 2012 στο Σικάγο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ