BBC: Η αληθινή ιστορία ενός σεξομανή - iefimerida.gr

BBC: Η αληθινή ιστορία ενός σεξομανή

BBC: Η αληθινή ιστορία ενός σεξομανή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας του Στηβ ΜακΚούιν «Shame» με πρωταγωνιστή στον Μάικλ Φάσμπέντερ στον ρόλο ενός εθισμένου στο σεξ, η ιστοσελίδα του BBC δημοσιεύει σήμερα την πραγματική ιστορία ενός σεξομανή.

Πρόκειται για τον 27χρονο κωμικό ηθοποιό Τζεφ Λιτσς ο οποίος παραδέχεται τον εθισμό του στο σεξ και δηλώνει πως μέχρι στιγμής έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 300 γυναίκες και πλέον θέλει να σταματήσει. «Μου αρέσουν οι γυναίκες, συνήθως έκανα σεξ με περισσότερες από 10 γυναίκες την εβδομάδα, αλλά πλέον θέλω να αλλάξω ρυθμούς» λέει ο Τζεφ και προσθέτει «Ο μέσος Βρετανός έχει στη ζωή του το πολύ 13 ερωτικές συντρόφους, νομίζω ότι έχω ξεπεράσει κατά πολύ αυτά τα μεγέθη» . Παράλληλα ο Τζεφ εξομολογείται πως το γεγονός ότι βλέπει όλες τις γυναίκες μόνο σαν πιθανές συντρόφους στο σεξ τον κάνει να αισθάνεται μοναξιά. «Νιώθω κενός και ρηχός. Πλησιάζω τα 30 και οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν κάνει οικογένειες. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω το ίδιο πράγμα για πάντα. Ξέρω ότι δεν είναι φυσιολογικό. Δεν θέλω να πεθάνω μόνος μου. Πρέπει να βρω μια σύντροφο» λέει ο Τζεφ.

Στην ερώτηση πως κατάφερε να βρει περισσότερες από 300 γυναίκες για να κάνει μαζί τους σεξ, ομολογεί πως τον βοήθησαν πολύ τα social media και ειδικά το Facebook και το twitter, ενώ παραδέχτηκε πως εκτός από το να κάνει συνεχώς σεξ, ήταν εθισμένος και στο να βλέπει πορνό.

Ο Τζεφ πήγε και σε ψυχολόγο για να τον βοηθήσει με το πρόβλημά του και μάλιστα συνειδητοποίησε ότι το πρόβλημα του εθισμού του πιθανά να ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία , όταν ήταν μόλις 8 χρονών και άρχισε να εμφανίζει τα πρώτα προβλήματα στο να δημιουργεί σχέσης οικειότητας ακόμα και με φίλους.

Μπορείτε να δείτε όλο το άρθρο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ