Πωλητήριο για τις πρώτες έξι ΔΕΚΟ - iefimerida.gr

Πωλητήριο για τις πρώτες έξι ΔΕΚΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιππόδρομος, Φυσικό Αέριο, ΟΤΕ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Αγροτική Τράπεζα, και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πήραν τον δρόμο της αποκρατικοποίησης. Στη χτεσινή άτυπη συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής συζητήθηκε η πώληση του 31% της ΔΕΠΑ (Αέριο) ενόψει της μελέτης του συμβούλου μετά το Πάσχα για το τι τελικά θα πωληθεί.

Εκπρόσωποι της Γαλλική εταιρείας ιπποδρομιών, PMU, εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην πρώτη τους συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών. Τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας συναντήθηκε χτες με τον γραμματέα αποκρατικοποιήσεων σχετικά με την πώληση του εμπορικού τμήματος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και τη μείωση του ποσοστού του κράτους σε Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Αγροτική Τράπεζα.

Η διυπουργική συζήτησε μεταξύ άλλων και τις υποθέσεις του ΟΤΕ και του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού. Το Μάιο ανακοινώνονται οι πρώτοι σύμβουλοι για τα εκποιούμενα ακίνητα του δημοσίου και τον Ιούνιο οι σύμβουλοι για όλες τις επιχειρήσεις και τη δημόσια περιουσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ