Ο Αμερικανός πρέσβης στο Μαίναλο -Εκανε σκι, μοίρασε σοκολατάκια! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αμερικανός πρέσβης στο Μαίναλο -Εκανε σκι, μοίρασε σοκολατάκια! [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: arcadiaportal.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ευκαιρία της αργίας της Μέρας του Προέδρου στην Αμερική, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ επισκέφθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και η Αρκαδία απέκτησε ακόμα έναν φανατικό θαυμαστή.

Ο κ. Πάιατ, λάτρης της χιονοδρομίας και δεινός σκιέρ, έχει απολαύσει και τις χιονοδρομικές πίστες των Καλαβρύτων και του Καϊμακτσαλάν τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά δήλωσε κατενθουσιασμένος με το μαγευτικό Μαίναλο και τις πίστες του Χιονοδρομικού, αλλά και με την εξυπηρέτηση και τη φιλικότητα του προσωπικού και των ανθρώπων που τον πλαισίωσαν.

Σε σύντομη συνέντευξη με το arcadiaportal.gr, ο κ. Πάιατ είπε ότι ήθελε καιρό να επισκεφθεί την Αρκαδία και ότι απόλαυσε τον υπέροχο καιρό και τις πίστες του Χιονοδρομικού, καθώς δεν έκανε κρύο και η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική. «Το βουνό είναι υπέροχο, τα δέντρα μοναδικά. Η Αρκαδία είναι μαγευτική», φέρεται να είπε ο Αμερικανός πρέσβης.

Όταν η δημοσιογράφος αποπειράθηκε να ρωτήσει σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ο κ. πρεσβευτής ευγενικά αρνήθηκε να απαντήσει, καθώς για τον ίδιο η σημερινή ήταν μια ημέρα αναψυχής.

Ο κ. Πάιατ, μάλιστα, κέρασε τη συνοδεία του και το προσωπικό του Χιονοδρομικού σοκολατάκια διά χειρός της συζύγου του και ήταν πολύ χαμογελαστός και ευδιάθετος. Δέχθηκε πολύ ευγενικά να φωτογραφηθεί με τον εξοπλισμό του σκι, και με φόντο το βουνό που τόσο θαύμασε, λίγο προτού ανέβει για τη δεύτερη κατάβασή του στη μεγάλη πίστα. «Το καλοκαίρι πρέπει να είναι πανέμορφα εδώ», παρατήρησε.

Ο Αμερικανός πρέσβης στο Μαίναλο -Εκανε σκι, μοίρασε σοκολατάκια! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαίναλο Τζέφρι Πάιατ σκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ