Νίκος Τόσκας: Κάποιοι κύκλοι επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας - iefimerida.gr

Νίκος Τόσκας: Κάποιοι κύκλοι επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σχετικά με την ασφάλεια των συμπολιτών μας και τις προσπάθειες που κάνει η Ελληνική Αστυνομία για την ασφάλεια των πολιτών.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό North 98, ο κ. Τόσκας σημείωσε για το θέμα των Εξαρχείων: Το θέμα των Εξαρχείων έχει γίνει από τη ΝΔ σημαία εδώ και αρκετό καιρό ελλείψει άλλων στοχεύσεων. Οι επικοινωνιακοί της σύμβουλοι της υπέδειξαν ότι πουλάει ο νόμος και η τάξη, ειδικά σε μια περιοχή που δεν μπόρεσε η δεν θέλησε να κάνει τίποτε για πάρα πολλά χρόνια εννοώ τα Εξάρχεια, ενώ την δυτική Αττική δεν την ενδιέφερε ταξικά.
Στα Εξάρχεια ήταν το χαλί κάτω από τα οποία σκουπίζονταν τα προβλήματα δεν την ενδιέφεραν τα Εξάρχεια αστυνομικοί λένε πως είχε να γίνει αστυνομική επιχείρηση εδώ και τριάντα χρόνια. Και τώρα έγιναν μεγάλες επιχειρήσεις και για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών.
Τριάντα χρόνια είχε να γίνει επιχείρηση για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών στα Εξάρχεια. Τι γινόταν την εποχή της ΝΔ . Γινόταν σαρωτικές επιχειρήσεις διαρκούσαν μερικές ώρες, γίνονταν προσαγωγές άσχετων ανθρώπων για να δείξουν μεγάλες προσαγωγές και την άλλη μέρα το θέμα ξεφούσκωνε . Εμείς δεν κάνουμε τέτοιες ενέργειες κάνουμε χειρουργικές επεμβάσεις.

Υπήρχε μια αντιμετώπιση από ορισμένες αστυνομικές ομάδες τη ΔΕΛΤΑ που ενεργούσαν χωρίς κανέναν έλεγχο , πυροδοτούσαν καταστάσεις υπήρχε ένας τσακωμός στον οποίο αρέσκονταν. Εμείς δουλεύουμε συστηματικά και ας βγαίνει η ΝΔ μαζί με ορισμένα ΜΜΕ και ας φωνάζει κάθε βράδυ.

Η ομάδα ΔΕΛΤΑ απο μόνη της δρούσε;
Θα απαντούσα μονολεκτικά «ναι», οι ομάδες αυτές ενεργούσαν χωρίς να έχουν καν οργανωμένη συγκρότηση, ενεργούσαν περίπου όπως και η αντίπαλη πλευρά και φυσικά πυροδοτείτο μια κατάσταση η οποία δεν ήταν καθόλου επιθυμητή.

Για επιθέσεις στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία
Κάποιοι ανεγκέφαλοι περιθωριακά στοιχεία ακραία στοιχεία που σε πολλές περιπτώσεις είτε με αφέλεια είτε εξυπηρετώντας συμφέροντα δηλαδή είτε είναι αφελής τραμπούκοι η τραμπούκοι των συμφερόντων κάνουν αυτά που κάνουν νομίζουν ότι έτσι θα αλλάξουν τον κόσμο , μάλλον αλλάζει την τσέπη κάποιον συμφερόντων.

Για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Είναι οι τραμπούκοι που αναφέρθηκα πριν είναι πέρα από κάθε ιδεολογική κατεύθυνση νομίζουν ότι έτσι θα αλλάξουν τον κόσμο αλλά το μόνο που κάνουν είναι να συντηρητικοποιούν τον κόσμο, και να δημιουργούν την εντύπωση στον απλό άνθρωπο ότι κάτι κακό συμβαίνει στην περιοχή και άρα πρέπει να λαμβάνονταν σκληρότερα μέτρα. Θα λάβουμε σκληρότερα μέτρα απέναντί τους δεν πρόκειται να τους χαριστούμε με τίποτα. Είναι αυτά τα στοιχεία , τα οποία δημιουργήθηκε μια αντίληψη γύρω από αυτά τα στοιχεία γύρω μετά τη μεταπολίτευση , γύρω μετά το 2008 , και γύρω κατά τη διάρκεια της δύσκολης οικονομικής κρίσης που διανύουμε στοιχεία και από ακροαριστερά και από ακροδεξιά κατεύθυνση που μόνο κακό κάνουν στην κοινωνία μας και τη χώρα, αποσταθεροποιούν τη χώρα και αυτή είναι η μόνη ίσως επιδίωξη τους, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και κύκλοι και μέσα από πολιτικούς χώρους οι οποίοι έχουν κοινά σημεία σε ότι αφορά την αποσταθεροποίηση της χώρας και εύχονται να μην γίνει η αξιολόγηση να πέσει η κυβέρνηση , να δημιουργηθεί ένα κλίμα , τι χάους;

Ποια είναι τα αυτά τα πολιτικά κόμματα;
Μίλησα όχι για κόμματα αλλά για κύκλους, οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ότι θα πρέπει να μην γίνει αξιολόγηση για να πέσει η κυβέρνηση είναι γνωστές. Δηλαδή αποσταθεροποίηση , αποσταθεροποίηση θέλουν και άλλες πλευρές. Άρα υπάρχει μια κοινή επιδίωξη κάποιων άσχετα ποια είναι τα κίνητρα που θα πρέπει να εξεταστεί ιδεολογικά. Επιδίωξη για την αποσταθεροποίηση της χώρας μπορεί να έχουν και από ακροαριστερή κατεύθυνση και από ακροδεξιά κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Τόσκας Δέλτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ