Λυδία Παπαϊωάννου: Η μουσική παραγωγός του MTV με τους 25.000 followers - iefimerida.gr

Λυδία Παπαϊωάννου: Η μουσική παραγωγός του MTV με τους 25.000 followers

Λυδία Παπαϊωάννου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι νέα, ωραία και επιτυχημένη. Από το Καποδιστριακό βρέθηκε στα πλατό του MAD, στην αρχισυνταξία του Cosmopolitan και σήμερα στο MTV. Η Λυδία Παπαϊωάννου ανήκει στην ελίτ των επιτυχημένων επαγγελματιών που είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται πριν τα 30 τους χρόνια.

Ψωνίζει από το ίντερνετ και δηλώνει φανατική του twitter, κάτι που αποτυπώνεται στους 25.000 followers που την ακολουθούν πιστά.

Γεννήθηκε στις 11 Μαίου του 1982 στην Αθήνα αλλά δηλώνει αθεράπευτα Αχαιή στην καταγωγή. Είχε προγραμματίσει να γίνει διπλωμάτης όμως βρέθηκε στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από το κανάλι του Mad όπου παρουσίαζε μουσικές εκπομπές αλλά και ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Just the 2 of us στο Mega.

Η θετική της ενέργεια δεν είναι μόνο για την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. Είναι στάση ζωής. Σε παλαιότερη συνέντευξή της δήλωνε πως τα αντιμετωπίζει όλα σαν να έχει καταναλώσει βαλεριάνα - κάπως κουλ. Αντιπαθεί τις συγκεντρώσεις στην Ομόνοια και της λείπει ένα guerilla party όπου θα κλείσει το δρόμο και ας τη συλλάβουν.


Έχει δουλέψει ως ραδιοφωνική παραγωγός για το Nitro Radio 102,5 και το Mad Radio 106,2 ενώ έχει υπογράψει με την πένα της παραγωγές όπως τα Mad Αwards και το Chart Show. Σήμερα βρίσκεται το MTV όπου παρουσιάζει κάθε το Mission Lydia.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ