Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο

Φωτογραφία: SOOC- Nikos Libertas
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου που εξαπέλυσε το απόγευμα της Κυριακής ομάδα αγνώστων που ήταν ντυμένοι μασκαράδες.

Ενας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ταχυπαλμία.

Λίγο μετά τις 17:00 περίπου 30 άτομα ντυμένα με μάσκες αποκριάτικες εκτόξευσαν 4 βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης που φρουρεί τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους. Εχουν γίνει 35 προσαγωγές μέχρι στιγμής. Από τις φωτιές προκλήθηκαν ζημιές σε δυο αυτοκίνητα και στην τζαμαρία των γραφείων.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους.

Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων.

Π. Ρήγας: Εγκληματική και δολοφονική επίθεση

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγας, χαρακτήρισε σε δήλωσή του την επίθεση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος "εγκληματική και δολοφονική" τονίζοντας ότι "έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές."

"Οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν η μόνη σχέση που μπορούν να έχουν -γιατί δεν έχουν σχέση με ιδεολογίες- είναι σχέση με τον υπόκοσμο και τις μεθόδους του. Ενισχύουν και στηρίζουν τη διαπλοκή και αυτά τα οποία η διαπλοκή σήμερα δεν μπορεί να κάνει, μετά τα χτυπήματα που έχει δεχτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του" τόνισε ο κ. Ρήγας, καταλήγοντας "εμείς αταλάντευτα θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και την κοινωνία που έχει πληγεί. Και το μέτωπό μας θα συνεχίσει να είναι ακόμα πιο ενισχυμένο απέναντι στα συμφέροντα και τη διαπλοκή".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ μολότωφ επίθεση μασκαράδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ