«Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου»: Δέχονται χτυπήματα στα απόκρυφα για λόγους... υγείας [βίντεο]

Έναν μάλλον... ασυνήθιστο τρόπο επέλεξαν ένας κινέζος δάσκαλος του Κουνγκ Φου κι οι μαθητές τους για να κάνουν δημόσια επίδειξη της αντοχής τους.

Δέχθηκαν σκληρά χτυπήματα στα απόκρυφά τους – μια πρακτική που όπως υποστηρίζει ο δάσκαλος θεραπεύει τη στυτική δυσλειτουργία και την πρόωρη εκσπερμάτιση!

Το βίντεο - που προκαλεί ανατριχίλα στους περισσότερους θεατές- απεικονίζει τον Γουέι Γιαομπίν, δάσκαλο του «Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου» και τους μαθητές τους να κάνουν δημόσια επίδειξη της τεχνικής τους.

«Διδάχθηκε την τεχνική αυτή του Κουνγκ Φου όταν έγινα 67 ετών. Πιστεύω ότι κάνει καλό στην υγεία μου και την εφαρμόζω κάθε μέρα. Θεωρώ ότι ενισχύει την αντοχή του οργανισμού μου, αφού δεν κρυολογώ τόσο συχνά όσο παλαιότερα, ούτε ανεβάζω πυρετό», δήλωσε.

Ο δάσκαλος Γιαομπίν τελειοποιεί εδώ και δέκα χρόνια με καθημερινή σκληρή προπόνηση την τεχνική του. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις οι οπαδοί του «Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου» πιστεύουν ότι ενισχύει τις σεξουαλικές επιδόσεις των αρρένων και βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η στυτική δυσλειτουργία κι η πρόωρη εκσπερμάτιση.

Ο δάσκαλος κι οι μαθητές του διακρίνονται στο βίντεο να δέχονται σφοδρά χτυπήματα στους όρχεις τους με γροθιές, κλωτσιές, τούβλα, ακόμη κια μια συσκευή που θυμίζει μεσαιωνικό πολιορκητικό κριό! Ο δάσκαλος Γιαομπίν υποστηρίζει ότι η τεχνική αυτή κερδίζει ολοένα και περισσότερους μαθητές κι ότι φυτρώνουν σαν μανιτάρια οι σχολές που επιλέγουν να διδάσκουν το «Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου».

«Παλαιότερα ήταν μια τεχνική Κουνγκ Φου που κληρονομούσες από μέλη της οικογένειάς σου. Εγώ τη διδάχθηκα απ’ τον δάσκαλο Γουάνγκ Γιονγκζί. Συν τω χρόνω θέλουμε να την κάνουμε πιο δημοφιλή, ώστε να την αποδεχθεί το ευρύτερο κοινό. Ολοένα και περισσότεροι δάσκαλοι ανοίγουν σχολές όπου διδάσκουν την τεχνική αυτή και προσελκύουν έναν αυξανόμενο αριθμό μαθητών», λέει ο δάσκαλος Γιαομπίν.

Περαστικοί που παρακολούθησαν τη δημόσια προπόνηση στην πόλη Λουογιάνγκ έμειναν άφωνοι, θαυμάζοντας το δάσκαλο και τους μαθητές για το θάρρος τους...

«Έχω πάθει σοκ», δήλωσε ένας περαστικός. «Υποτίθεται ότι είναι το πιο αδύνατο σημείο ενός άνδρα κι αυτοί αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το ισχυρότερο»...

Πηγή βίντεο: Ruptly TV

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ