Οι αστυνομικοί πρόλαβαν τους ληστές στην... πόρτα - iefimerida.gr

Οι αστυνομικοί πρόλαβαν τους ληστές στην... πόρτα

ληστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία στιγμή κατάφεραν οι αστυνομικοί και απέτρεψαν διπλό χτύπημα ληστών. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι δράστες, δύο Έλληνες ηλικίας 44 και 47 ετών ήταν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ληστεία σε τράπεζα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός θα χτυπούσαν υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Νέο Κόσμο.

Προχθές το μεσημέρι, έξω από τράπεζα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, στο Ν. Κόσμο, δύο άτομα καθώς σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν να κατέχουν δύο πιστόλια μάρκας Walther, με δύο γεμιστήρες που περιείχαν 14 και δεκαπέντε 15 φυσίγγια αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ετοιμάζονταν για ληστεία, αλλά δεν πρόλαβαν. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χτες στον εισαγγελέα για παράνομη οπλοφορία.

Στις 02.08 σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία διάρρηξης και μαχαίρια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ