Λεβέντης: Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα - iefimerida.gr

Λεβέντης: Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ένα σάπιο σύστημα στην Ελλάδα που θέλει να διαιωνίσει την παρουσία του κουκουλώνοντας τις παθογένειες και καταστρέφοντας τη χώρα, αναφέρθηκε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους φορέων και μέλη συλλόγων επαγγελματιών κτηνοτρόφων και αλιέων στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

«Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και η κυβέρνηση "σφυρίζει" αδιάφορα. Oλοι οι ξένοι παράγοντες, συγκλίνουν στην άποψη ότι το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ότι δεν πραγματοποίησε τις οφειλόμενες μεταρρυθμίσεις. Στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα οχυρώνεται πίσω από την αντίληψη, ότι οι κακοί ξένοι θέλουν να μας καταστρέψουν, να μας βάζουν φόρους και να μας κόβουν συντάξεις. Μήπως, ένα σάπιο σύστημα στην Ελλάδα, θέλει να διαιωνίσει την παρουσία του κουκουλώνοντας τις παθογένειες και καταστρέφοντας τη χώρα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης κυβέρνηση σύστημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ