Τα ονόματα των νικητών για τα 3 ζευγάρια γυαλιά URBAN OWL - iefimerida.gr

Τα ονόματα των νικητών για τα 3 ζευγάρια γυαλιά URBAN OWL

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διαγωνισμός του iefimerida.gr για τα 3 ζευγάρια γυαλιά URBAN OWL ολοκληρώθηκε και σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών νικητών.

Ανάμεσα στις 2.357 συμμετοχές αναδείχθηκαν τρεις νικήτριες.

Τα ονόματα:

13. Ελένη Κυριακού

1990. Αναστασία Μιχαλακούδη

2017. Χριστίνα Θανοπούλου

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου το iefimerida.gr θα επικοινωνήσει με τις τρεις νικήτριες για την παραλαβή του δώρου τους.

Ευχαριστούμε όλους και όλες για την συμμετοχή!

Τα γυαλιά Urban Owl

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, τα Urban Owl αγαπούν τον Μεσογειακό ήλιο τόσο μέσα από εξορμήσεις στη εξοχή όσο και μέσα στην πόλη.
Με προσοχή στην λεπτομέρεια και την υψηλή ποιότητα , οι συλλογές τους έχουν new retro επιρροές αλλά και μοντέρνα elements.
Η ποιότητα των γυαλιών επιτυγχάνεται με τους συνεχείς ελέγχους κατά την χειροποίητη διαδικασία παραγωγής η οποία αποτελείται από 38 στάδια.
Το υλικό των γυαλιών είναι το κοκάλινο παραδοσιακό υλικό που χρησιμοποιείτο ανέκαθεν, προσφέροντας αντοχή και διάρκεια μέσα στο χρόνο.
Η συσκευασία των γυαλιών είναι οικολογική με σκοπό μετά τη χρήση του να ανακυκλωθεί ξανά, διατηρώντας μια υπεύθυνη θέση απέναντι στο περιβάλλον.

Δίνοντας την επιλογή στον πελάτη να διαλέξει τους φακούς υψηλής ευκρίνειας με μικρό επιπλέον κόστος, τα Urban Owl συστήνουν μια νέα εμπειρία φακών που έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν επιλεκτικά το φως του ηλίου.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των κύριων χρωμάτων όπως το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο και το μπλε, που δημιουργούν μια αίσθηση ξεκούραστης και απολαυστικής όρασης.
Επίσης, λειτουργούν με δημοκρατικές αρχές από τον τρόπο που παράγουν αλλά και που σχεδιάζουν τα γυαλιά. Ο επισκέπτης μπορεί να δει online σχέδια γυαλιών και να ψηφίσει ποιο θα είναι το επόμενο που θα παραχθεί κάθε φορά που διεξάγεται νέο Voting
Tα Urban Owl δίνουν την δυνατότητα σε 3 τυχερούς να κερδίσουν 1 ζεγάρι γυαλιά της επιλογής εκδημοκρατίζοντας το στυλ των γυαλιών, όπως αναφέρει και το motto τους , Democratizing Eyewear Style

www.urbanowl.eu
www.facebook.com/urbanowleyewear
Instagram: urban_owl_eyewear

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νικητές γυαλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ