Σάρωσε η Κύπρος στο Τζόκερ -Ενας πήρε 16,4 εκατ., άλλοι δύο από 120.000 ευρώ - iefimerida.gr

Σάρωσε η Κύπρος στο Τζόκερ -Ενας πήρε 16,4 εκατ., άλλοι δύο από 120.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κύπρος ήταν η μεγάλη κερδισμένη της κλήρωσης του Τζόκερ την Πέμπτη το βράδυ.

Πέρα από τον υπερτυχερό που κέρδισε τα 16,4 εκατ. ευρώ με τις 5+1 σωστές προβλέψεις, άλλα δύο δελτία στη Μεγαλόνησο ήταν μεταξύ των συνολικά οκτώ που είχαν 5 σωστές προβλέψεις και κέρδισαν από 120.000 ευρώ. Το δελτίο με τις 5+1 επιτυχίες παίχθηκε στη Λεμεσό, ενώ αυτά με τις 5 επιτυχίες σε Αμμόχωστο και Αγία Νάπα.

Οσο για τον υπερτυχερό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό της Κύπρου. Συμπλήρωσε το δελτίο του στο πρακτορείο της Φωτεινής Καβάζη που βρίσκεται επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στην περιοχή Μέσα Γειτονιά, προάστιο της Λεμεσού.

Να σημειωθεί ότι τα 16,4 εκατ. ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε έναν και μόνο νικητή. Δείτε πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο με τις 5+1 σωστές προβλέψεις και που παίχτηκαν τα υπόλοιπα 5άρια:

Σάρωσε η Κύπρος στο Τζόκερ -Ενας πήρε 16,4 εκατ., άλλοι δύο από 120.000 ευρώ | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ