Το απόλυτο viral: Μεταμφιέστηκε σε άντρα και κατασκόπευσε την κολλητή της στο πρώτο ραντεβού [εικόνες] - iefimerida.gr

Το απόλυτο viral: Μεταμφιέστηκε σε άντρα και κατασκόπευσε την κολλητή της στο πρώτο ραντεβού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όταν βγαίνει η κολλητή σου πρώτο ραντεβού, εσύ να περιμένεις με αγωνία πάνω από το τηλέφωνο για να σε πάρει και να σου πει εντυπώσεις, ωστόσο μία κοπέλα αποφάσισε να κάνει τον κατάσκοπο και να το ζήσει από κοντά (και συγκεκριμένα έχοντας μόνο δύο τραπέζια απόσταση).

Συγκεκριμένα, η Ντόσιν είχε βγει πρώτο ραντεβού σε ένα εστιατόριο με έναν άντρα και όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που έλαβε ένα περίεργο μήνυμα από την κολλητή της.

«Γιατί δεν τρως;» ήταν το μήνυμα της Τζόρτζια στην κολλητή της και ηθοποιό, η οποία διερωτήθηκε τι εννοούσε.

Αφού η κολλητή-κατάσκοπος της είπε να κοιτάξει πίσω της, η Ντοσίν συνειδητοποίησε πως δύο τραπέζια παραπέρα καθόταν η καλύτερη της φίλη, η οποία φορούσε κουκούλα, γυαλιά και είχε κολλήσει πάνω από το στόμα της ένα ψεύτικο μουστάκι.

Το απόλυτο viral: Μεταμφιέστηκε σε άντρα και κατασκόπευσε την κολλητή της στο πρώτο ραντεβού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ίδια έκπληκτη δεν δίστασε να την φωτογραφίσει όσο εκείνη κοιτούσε τον κατάλογο και να ανεβάσει φωτογραφία της στο Twitter, όπου και έγινε το απόλυτο viral.

Το απόλυτο viral: Μεταμφιέστηκε σε άντρα και κατασκόπευσε την κολλητή της στο πρώτο ραντεβού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η δημοσίευσή της όχι μόνο έγινε retweet 141.000 φορές, αλλά συγκέντρωσε και 328.000 likes.

Μάλιστα, η Ντόσιν έγραψε ως σχόλιο στην φωτογραφία της « Όταν η καλύτερή σου φίλη θέλει να σιγουρευτεί πως πηγαίνουν όλα καλά στο πρώτο ραντεβού».

Το απόλυτο viral: Μεταμφιέστηκε σε άντρα και κατασκόπευσε την κολλητή της στο πρώτο ραντεβού [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του Twitter «ξεσάλωσαν», αφήνοντας δεκάδες σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ viral πρώτο ραντεβού κατάσκοπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ