Δ. Καμμένος: Εάν ο Φίλης επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους ευχαρίστως αποχωρούμε

Απάντηση στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα Παρασκευή, μέσω Facebook, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

«Ο συγγενέστερος σύμμαχος μας, έστω και αν βρωμάει, είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε προγραμματικό άνοιγμα», είχε δηλώσει ο Νίκος Φίλης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, επικρίνοντας την κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, αλλά και το προωθούμενο εξοπλιστικό πρόγραμμα, ύψους 2 δισεκ. ευρώ, από τον υπουργό άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

Σήμερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος έδωσε μέσω Facebook τη δική του απάντηση: Συγκεκριμένα έγραψα: «ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ…» ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρει ότι αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει συνεργασία με τους «βρώμικους» οι ΑΝΕΛ αποχωρούν ευχαρίστως από την κυβέρνηση: «να ενημερώσω τον κ. Φίλη ότι εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα!! Αναμένω την απάντηση του στην σαφέστατη θέση μου. Τέλος οι καφενειακού τύπου κουβεντούλες. Ας αναλάβει ο καθένας το κόστος των δηλώσεών του. «τέλος οι τσάμπα μάγκες», όπως έλεγε ο βρώμικος κ. Σημίτης. ΩΣ ΕΔΩ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Καμμένος Νίκος Φίλης ΠΑΣΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ