Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας: Να αντιμετωπιστούν τα παραβατικά φαινόμενα στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας: Να αντιμετωπιστούν τα παραβατικά φαινόμενα στο κέντρο της Αθήνας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή με την οποία ζητά την αποτελεσματική αντιμετώπιση των παραβατικών φαινομένων στο κέντρο της Αθήνας, απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Η επιστολή εστάλη στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, στον γενικό γραμματέα Δημοσίας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, στον γενικό επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντώνη Μπάκα, στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, στην αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου καθώς και στον Δήμαρχο Αθηναίων Γεώργιο Καμίνη.

Στην επιστολή ο εμπορικός σύλλογος σημειώνει ότι επαναφέρει το θέμα της ομαλής λειτουργίας της πόλης και της αποτελεσματικής αντιμετώπισης παραβατικών φαινομένων με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό ληστείας και λεηλασίας με ταυτόχρονη απειλή σωματικής βίας, από πολυπληθή ομάδα νεαρών σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ