Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσακαλώτος πήγε γήπεδο και δεν απάντησε σε ερώτηση για το Ελληνικό - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσακαλώτος πήγε γήπεδο και δεν απάντησε σε ερώτηση για το Ελληνικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, προκάλεσε η φωτογραφία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου,από χθες βράδυ, στη Θεσσαλονίκη όπου με τον Ιβάν Σαββίδη παρακολούθησε τον αγώνα ΠΑΟΚ -Σάλκε.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης παραθέτοντας την φωτογραφία του κ. Τσακαλώτου από το γήπεδο της Τούμπας, εξήγησε ότι του είχαν τηλεφωνήσει από το γραφείο του ΥΠΟΙΚ για να τον ενημερώσουν ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορεί να απαντήσει σε ερώτηση του για το Ελληνικό, σήμερα. «Ντροπή», σχολίασε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Πριν 3ώρες,τηλ απο το γραφείο του κΤσακαλώτου&είπαν οτι λογω φόρτου εργασίας δεν μπορει να απαντήσει σ ερώτηση μου για ελληνικό,αύριο!Ντροπή pic.twitter.com/BX2E9h9jFh

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ