Ιταλία: Σε απολογία κλήθηκε ο πατέρας του Ρέντσι -Για προμήθειες της δημόσιας διοίκησης - iefimerida.gr

Ιταλία: Σε απολογία κλήθηκε ο πατέρας του Ρέντσι -Για προμήθειες της δημόσιας διοίκησης

Φωτογραφία: AP Photo/Gregorio Borgia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλήση σε απολογία έλαβε ο επιχειρηματίας Τιτσιάνο Ρέντσι, πατέρας του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Ματτέο Ρέντσι, στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγεται για προμήθειες της δημόσιας διοίκησης, όπως μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με «συμμετοχή σε άσκηση αθέμιτης επιρροής», όπως γράφει στον διαδικτυακό της τόπο η εφημερίδα La Stampa.

«Δεν γνώριζα καν την ύπαρξη αυτού του αδικήματος, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν διέπραξα το συγκεκριμένο αδίκημα, από τη στιγμή που η συμπεριφορά μου ήταν απόλυτα διαφανής, όπως θα μπορέσουν να εξακριβώσουν και οι εισαγγελείς», δήλωσε ο 65χρονος Τιτσιάνο Ρέντσι.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ansa, ο πατέρας του γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος πιθανώς να κληθεί να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ