Βουλευτής του Ερντογάν: Αν χάσουμε το δημοψήφισμα, ετοιμαστείτε για εμφύλιο! - iefimerida.gr

Βουλευτής του Ερντογάν: Αν χάσουμε το δημοψήφισμα, ετοιμαστείτε για εμφύλιο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εξωφρενική δήλωση βουλευτή του κόμματος του Ερντογάν, με την οποία απειλούσε με εμφύλιο τη χώρα αν χάσει ο Τούρκος πρόεδρος το δημοψήφισμα του Απριλίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο ίδιος ο βουλευτής, Ερντέμ Οζάν υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή επικεφαλής του AKP στην επαρχία Μανίσα της Τουρκίας

«Εάν δεν ξεπεράσουμε το 50%, εάν δεν κερδίσουμε σε αυτό το δημοψήφισμα, προετοιμαστείτε για εμφύλιο» ήταν η δήλωση του Ερντέμ Οζάν, αναπληρωτή προέδρου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) που προκάλεσε όχι μόνο δημόσιες αντιδράσεις αλλά και την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Ο ίδιος ο Οζάν υποστήριξε ότι διαστρεβλώθηκε η δήλωσή του και ότι θα δώσει διευκρινίσεις, ενώ η αντιπολίτευση εξαπέλυσε πυρά κατά του κόμματος Ερντογάν λέγοντας ότι επιτρέπουν να πλανάται η σκιά του χάους πάνω από την χώρα υιοθετώντας τη ρητορική των απειλών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ