Απέχουν από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι - iefimerida.gr

Απέχουν από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι

δικηγόροι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χορό κινητοποιήσεων μπαίνουν από σήμερα και οι δικηγόροι, οι σύλλογοι των οποίων αντιδρούν στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός. Μάλιστα αναμένεται να απέχουν από τα καθήκοντα τους μέχρι και την Παρασκευή.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αναφέρεται : «διατρανώνοντας την έντονη αντίθεση του δικηγορικού σώματος στις προωθούμενες - εν κρυπτώ και κατά τρόπο αιφνιδιαστικό - νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν αφενός μεν στη θέσπιση αντικειμενικών φορολογικών τεκμηρίων, δίχως να έχει προηγηθεί η απαραίτητη διαβούλευση με κάθε αρμόδιο θεσμικό παράγοντα, πολλώ δε μάλλον με τις θιγόμενες επαγγελματικές ομάδες, ρυθμίσεις μάλιστα οι οποίες κινούνται στα όρια της κοινωνικής δικαιοσύνης και της συνταγματικής νομιμότητας, αφετέρου δε στην επίσης κατά τρόπο αιφνιδιαστικό και δήθεν κατεπείγον μεταρρύθμιση του τρόπου ίδρυσης και λειτουργίας δικηγορικών εταιρειών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ