Συγκινητικό: Τυφλός άνδρας βλέπει για πρώτη φορά τη γυναίκα του και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινητικό: Τυφλός άνδρας βλέπει για πρώτη φορά τη γυναίκα του και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζιν Πουρντιέ είναι σχεδόν τυφλός τα τελευταία 15 χρόνια με αποτέλεσμα να μπορεί να βλέπει μόνο θαμπές εικόνες. Ωστόσο, ο ίδιος κατάφερε να δει καθαρά την γυναίκα μέσω ειδικά σχεδιασμένων γυαλιών και η στιγμή αυτή ήταν πραγματικά συγκινητική.

Ο Τζιν, λοιπόν, πάσχει από την νόσο του Σταργκαρντ και βλέπει μόνο ότι είναι πολύ κοντά στα μάτια του, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να δει καθαρά τη γυναίκα του και το παιδί του.

Συγκινητικό: Τυφλός άνδρας βλέπει για πρώτη φορά τη γυναίκα του και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο κολέγιο, εξαιτίας της νόσου του, ο ίδιος απέφευγε να βγαίνει ραντεβού, μέχρι που γνώρισε την Τζόι (την γυναίκα του) και την ερωτεύτηκε. Η ίδια αναφέρει πως δεν κατάλαβε εξ΄ αρχής το πρόβλημα του Τζιν και ότι νόμιζε πως εκείνος την αποφεύγει.

Ωστόσο, παρά τις αναποδιές του πρώτου ραντεβού, εκείνοι ερωτεύτηκαν αμέσως. Ο Τζίν μάλιστα, δεν άφησε ποτέ την νόσο του να επηρεάσει αρνητικά την σχέση τους, βοηθώντας την Τζόι στο καθετί.

Συγκινητικό: Τυφλός άνδρας βλέπει για πρώτη φορά τη γυναίκα του και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πριν λίγο καιρό, η Τζόι άκουσε πως μία τηλεοπτική εκπομπή θα έκανε ένα αφιέρωμα στα άτομα που έχουν αυτή τη νόσο κι αποφάσισε να πάει μαζί με τον άνδρα της και το παιδί της.

Κι όμως, το θαύμα για τον Τζιν ήταν κοντά, καθώς ένας ειδικός παρουσίασε στην εκπομπή ένα ζευγάρι γυαλιά με τα οποία όσοι είχαν τη νόσο του Σταργκαρντ μπορούσαν να δουν κανονικά.

Συγκινητικό: Τυφλός άνδρας βλέπει για πρώτη φορά τη γυναίκα του και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ο Τζιν φόρεσε τα γυαλιά και κοίταξε προς το μέρος της γυναίκας του. Μόλις την είδε καθαρά χαμογέλασε διάπλατα και αναφώνησε:« Ουαου είναι όμορφη».

Συγκινητικό: Τυφλός άνδρας βλέπει για πρώτη φορά τη γυναίκα του και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της [βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η Τζόι τον κοίταξε και ξέσπασε σε κλάματα...!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκπομπή ΝΟΣΟΣ ΣΤΑΡΓΚΑΡΝΤ γυαλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ