Δύο προσαγωγές και μια σύλληψη για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή της Παντείου Αγγελου Συρίγου - iefimerida.gr

Δύο προσαγωγές και μια σύλληψη για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή της Παντείου Αγγελου Συρίγου

Φωτογραφία: Εurokinissi- ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο προσαγωγές και μία σύλληψη έγιναν από την αστυνομία για την επίθεση που δέχθηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών, Άγγελος Συρίγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα ατόμων κινήθηκε εναντίον του στον προαυλιακό χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου, όταν τους έκανε παρατήρηση την ώρα που έκαναν γκράφιτι, χτυπώντας τον στο κεφάλι με τα σπρέι.

Μετά το συμβάν, ο κ. Συρίγος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με τραύματα στο κεφάλι όπου του έγιναν ράμματα.

Στο μεταξύ, σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο 25χρονος φοιτητής ψυχολογίας, που συνελήφθη για τη χθεσινή επίθεση στον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο 25χρονος κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλή και διακεκριμένες φθορές. Παράλληλα, τα άλλα δύο άτομα που είχαν προσαχθεί για την επίθεση στον καθηγητή, αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συρίγος επίθεση Πάντειος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ