ΕΦΚΑ: Δεν θα επιβαρυνθούν επιπλέον για τις εισφορές τους οι μισθωτοί μηχανικοί [πίνακας] - iefimerida.gr

ΕΦΚΑ: Δεν θα επιβαρυνθούν επιπλέον για τις εισφορές τους οι μισθωτοί μηχανικοί [πίνακας]

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καμία πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση όσον αφορά τις εισφορές, δεν έχει επέλθει στους μισθωτούς μηχανικούς κατά την μετάπτωσή τους στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)».

Αυτό διευκρινίζει η διοίκηση του ΕΦΚΑ, μετά από δημοσιεύματα και ανακοινώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για υπέρμετρη επιβάρυνση με ασφαλιστικές εισφορές, από 01/01/2017, της κατηγορίας των μισθωτών που προέρχονται από το τ. ΕΤΑΑ-Τομέα ΤΣΜΕΔΕ, προσθέτοντας πως αυτό γίνεται δεδομένου ότι το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών ασφαλισμένου και εργοδότη εξακολουθεί να είναι το ίδιο, σε σύγκριση με το πρότερο ασφαλιστικό καθεστώς.

Η μόνη διαφοροποίηση είναι ότι, από 01/01/2017, καταβάλλονται εισφορές πλέον μόνο στον ΕΦΚΑ και όχι σε περισσότερους φορείς, όπως ίσχυε, μέχρι τις 31/12/2016.

Επισυνάπτεται σχετικός πίνακας:

ΕΦΚΑ: Δεν θα επιβαρυνθούν επιπλέον για τις εισφορές τους οι μισθωτοί μηχανικοί [πίνακας] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΦΚΑ μηχανικοί εισφορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ