Ρεπόρτερ των NYT παραδέχεται: Εγώ αποκάλεσα την Μελάνια Τραμπ «πόρνη» -Πώς απολογήθηκε

Αφού δέχθηκε επίπληξη από τους προϊσταμένους του, ένας ρεπόρτερ των New York Times αποφάσισε να αποκαλύψει ότι εκείνος ήταν που αποκάλεσε την Μελάνια Τραμπ «πόρνη» και απολογήθηκε για το ηλίθιο σχόλιό του, όπως το αποκάλεσε.

Ο Τζέικομπ Μπερνστάιν ανέλαβε μέσω Twitter την ευθύνη για το λάθος που έκανε, κάνοντας τέσσερις διαδοχικές αναρτήσεις. «Ημουν σε πάρτι και πίστευα ότι ήταν προσωπική συζήτηση. Παρόλα αυτά, έκανα ένα ηλίθιο σχόλιο για την Πρώτη Κυρία», συνέχισε ο γιος του θρυλικού δημοσιογράφου Καρλ Μπερνστάιν, που έγινε γνωστός από την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ.

Ο Μπερνστάιν μιλούσε με το μοντέλο και ηθοποιό Εμιλι Ραταϊκόφσκι, το βράδυ της Κυριακής, όταν- όπως αποκάλυψε εκείνη μέσω Twitter- αποκάλεσε «πόρνη» την Μελάνια Τραμπ. «Οι αρχισυντάκτες μου ξεκαθάριθσαν ότι η συμπεριφορά μου δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρντ των New York Times και συμφωνώ. Δικό μου λάθος, αναφερόμουν σε αβάσιμες φήμες. Ζητώ συγνώμη», έγραψε ακόμη στις αναρτήσεις του ο δημοσιογράφος.

Νωρίτερ,α με ανακοίνωσή της, η εφημερίδα είχε αναφέρει ότι δημοσιογράφος της «αναφέρθηκε σε αβάσιμη φήμη που αφορά την Μελάνια Τραμπ. Το σχόλιο δεν προοριζόταν να δημοσιοποιηθεί, αλλά παρόλα αυτά ήταν απολύτως ανάρμοστο και δεν έπρεπε να γίνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ