Γερμανία: Η αστυνομία έβγαλε... alert για πιγκουίνο -Τον έκλεψαν από ζωολογικό κήπο - iefimerida.gr

Γερμανία: Η αστυνομία έβγαλε... alert για πιγκουίνο -Τον έκλεψαν από ζωολογικό κήπο

Φωτογραφία αρχείου: AP/ Alastair Grant
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ασυνήθιστη ανακοίνωση έβγαλε η αστυνομία του Μάνχαϊμ, ζητώντας πληροφορίες για έναν πιγκουίνο που εκλάπη από ζωολογικό κήπο της πόλης.

Ο πιγκουίνος που ανήκει στο είδος Χούμπολτ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το Σάββατο, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου και η αστυνομία να πιστεύουν ότι το ζώο εκλάπη.

«Ποιος κάνει κάτι τέτοιο;», ήταν το ερώτημα που διατύπωσε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, μέσω Facebook, ζητώντας από τους πολίτες να δώσουν πληροφορίες για την κλοπή ή το μέρος που βρίσκεται ο πιγκουίνος.

«Το ζώο εξαρτάται από ειδική τροφή και χρειάζεται ειδικές συνθήκες διαβίωσης, χωρίς τις οποίες δεν μπορεί να ζήσει!», τόνισε ακόμη η αστυνομία. Οπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, έδωσε και περιγραφή του εξαφανισμένου. «Ο πιγκουίνος έχει ύψος περίπου 50-60 εκατοστά και ζυγίζει 5 κιλά. Στο πτερύγιό του υπάρχει ο αριθμός 53 και έχει τσιπ αναγνώρισης και έτσι δεν μπορεί να πωληθεί», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιγκουίνος ζωολογικός κήπος Μάνχαϊμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ