Αρσενική πόρνη κέρδισε τηλεοπτικό διαγωνισμό για ραντεβού στα τυφλά - iefimerida.gr

Αρσενική πόρνη κέρδισε τηλεοπτικό διαγωνισμό για ραντεβού στα τυφλά

Αρσενική πόρνη κέρδισε τηλεοπτικό διαγωνισμό ραντεβού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τηλεοπτικό σόου γνωστού βρετανικού καναλιού που φέρει τον τίτλο Take Me Out (Βγάλε με Έξω) και μοιάζει με το «Ραντεβού στα Τυφλά», ο διαγωνιζόμενος που κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο ραντεβού με μια 28χρονη αποδείχτηκε τελικά πως ήταν αρσενική συνοδός πολυτελείας.
Πρόκειται για τον διαγωνιζόμενο Άαρων Γουίδερς που όπως αποκαλύφθηκε διαφήμιζε τις... υπηρεσίες του μέσω ιστοσελίδας και μάλιστα χρέωνε τους πελάτες του 50 λίρες την ώρα.
Ο 32χρονος Γούιδερς εργάζονταν σε γνωστό πρακτορείο συνοδών και ο ίδιος δήλωσε πως δεν βρίσκει τίποτα το κακό σε αυτό το επάγγελμα αντίθετα θεωρεί πως είναι ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλίσει γρήγορα χρήματα για να κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο προεκιμένου να απολαμβάνει το σερφ που τόσο λατρεύει. Ο γοητευτικός Γουίδερς ισχυρίζεται ότι στους πελάτες του παρέχει μόνο συντροφιά και τίποτα παραπάνω, αλλά σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο χρεώνει 500 λίρες για να περάσει με τους πελάτες του ένα ολόκληρο βράδυ και 1500 λίρες για τους κάνει συντροφιά όλο το Σαββατοκύριακο.
Το χειρότερο είναι πως, όπως επίσης αποκαλύφθηκε, πέρσι ο Γούιδερς είχε καταδικαστεί και για βίαιη επίθεση εναντίον μιας γυναίκας σε μια παμπ του Λονδίνου.
Οι παραγωγοί του τηλεοπτικού σόου δήλωσαν πως δεν είχαν ιδέα για το επάγγελμα του διαγωνιζόμενου που συμμετείχε στο σόου και παραδέχτηκαν πως ήταν λάθος τους να μην τσεκάρουν διεξοδικά το παρελθόν του Γουίδερς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ