«Θερμή» υποδοχή στον Πολάκη από τους γιατρούς του «Αττικόν» [εικόνες] - iefimerida.gr

«Θερμή» υποδοχή στον Πολάκη από τους γιατρούς του «Αττικόν» [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS /ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θερμή υποδοχή στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο «Αττικόν» καθώς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο.

Ο κ. Πολάκης έφτασε λίγο πριν τις 11 στο νοσοκομείο για να παραβρεθεί στα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Παίδων.

«Μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία βοηθάει το ΕΣΥ. Αυτή είναι η κατάντια τους», κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείο που περίμεναν τον αναπληρωτή υπουργό.

«Θερμή» υποδοχή στον Πολάκη από τους γιατρούς του «Αττικόν» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Θερμή» υποδοχή στον Πολάκη από τους γιατρούς του «Αττικόν» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Θερμή» υποδοχή στον Πολάκη από τους γιατρούς του «Αττικόν» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Κάλεσμα για συγκέντρωση απεύθυνε στους εργαζόμενους το σωματείο του νοσοκομείου, χαρακτηρίζοντας «πρόκληση» την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο των εργαζομένων στο «Αττικόν» έκανε λόγο για «πρόκληση και επίσκεψη σόου στο νοσοκομείο των ράντζων και των εργολάβων», της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής (από το μαγνητικό τομογράφο μέχρι τα κολονοσκόπια), των κλειστών χειρουργικών αιθουσών και κλινών ΜΕΘ, των χιλιάδων οφειλόμενων ρεπό, την υπερεργασία του προσωπικού, τις διαμαρτυρίες των ασθενών.

Τέλος η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο κ. Πολάκης δεν έρχεται για να δώσει κάποια λύση στα χρόνια προβλήματα του Νοσοκομείου, αλλά για να «εγκαινιάσει και να κόψει κορδέλες, να τιμήσει τους “ευεργέτες εφοπλιστές”, που έδωσαν κάτι λίγα από το υστέρημά τους, για να ανοίξει η μονάδα, ώστε να έχουν να λένε ότι μόνο με την ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι με το ανίκανο και τεμπέλικο δημόσιο μπορεί να λειτουργεί το σύστημα υγείας».

«Θερμή» υποδοχή στον Πολάκη από τους γιατρούς του «Αττικόν» [εικόνες] | iefimerida.gr 3
«Θερμή» υποδοχή στον Πολάκη από τους γιατρούς του «Αττικόν» [εικόνες] | iefimerida.gr 4
«Θερμή» υποδοχή στον Πολάκη από τους γιατρούς του «Αττικόν» [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS /ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αττικόν Παύλος Πολάκης εργαζόμενοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ